Skip to content
Begin main content

Bons resultats dels alumnes en les Proves d'Accés a Cicles Formatius


Durant el més de maig els alumnes dels cursos de Preparació a les Proves d'Accés a Cicles Formatius organitzats pel Consorci del Lluçanès han realitzat els exàmens oficials de la Generalitat de Catalunya obtenint molt bons resultats: tots els alumnes de la Prova d'Accés a Grau Mitjà han aprovat, i la majoria dels aspirants a la Prova de Grau Superior. D'altra banda, dos alumnes han realitzat els exàmens per obtenir el Graduat en Educació Secundària.

Els dos cursos de Preparació a la Prova d'Accés a Cicles formatius de Grau Mitjà i a l'examen lliure per a obtenir el Graduat en Educació Secundària i el curs de Preparació a la prova d'accés a Grau Superior s'han desenvolupat a Prats d'octubre de 2013 a maig de 2014. Aquests cursos preparen als alumnes per presentar-se als exàmens oficials que organitza el Departament d'Ensenyament de la Generalitat per a obtenir el títol d'ESO per a adults i per poder accedir a cicles formatius de grau mitjà o bé accedir a cicles formatius de grau superior. En total s'han inscrit 10 alumnes al curs de Grau Mitjà i GES i 14 alumnes a Grau Superior.

El proper més d'octubre es torna a organitzar els dos cursos.

Les persones interessades ja es poden adreçar al Consorci del Lluçanès fins el 19 de setembre de 2014, al telèfon 938880050 o al correu electrònic consorci@llucanes.cat.

Aquests cursos s'ha organitzat des del Consorci del Lluçanès, en coordinació amb l'Ajuntament de Prats i l'Institut Castell del Quer, amb la col·laboració de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona, mitjançant la subvenció Mesures de Crisis.

© 2008 Digit-EIX | Avís legal